Te huur: Genieweg 34 unit 68 in Mijdrecht

  1 / 3  

NIEUW - TE HUUR - Genieweg 34 unit 68, 3641 RH Mijdrecht. In Mijdrecht (gemeente De Ronde Venen) is momenteel een robuuste unit te huur van 32m² op de eerste verdieping in gebouw De Boxx. In 2007 gebouwde luxe garagebox met elektra en water en voorzien van een elektrische roldeur. Ruime afmetingen (10 mtr. x 3,20 mtr. en 3,60 mtr. vrije hoogte). Dus 115 m³ (bijna 3 maal een normale garagebox!). Met entresol, dus effectief nog meer bergruimte. Zeer geschikt als kleine bedrijfsruimte, werkplaats of voor opslag van boedel of bedrijfsgoederen.

De unit is goed geventileerd en uiteraard 24 uur per dag toegankelijk en eenvoudig te betreden via, de op afstand bedienbare roldeur. Op het complex is een centrale toiletunit die wekelijks door een schoonmaakbedrijf wordt onderhouden. Er is veel aandacht besteed aan inbraakpreventie. Zo is er is hoogwaardig hang- en sluitwerk, nachtverlichting en wordt het complex beveiligd door camera's. Gebouw De Boxx heeft een verdieping die door middel van een 9 meter lange autolift bereikbaar is (3500 kg). Dus auto met aanhanger (of caravan) kunnen tegelijk naar de verdieping.

Oppervlakte: Opslagruimte circa 10 mtr. diep en 3.20 breed (32m²) en circa 3.60 hoog (115m³)

Gebruik: Opslag, stalling of als kleine bedrijfsruimte/werkplaats.

Belendend: Bedrijven en kantoren op Industrieterrein Mijdrecht. De Genieweg is zeer centraal gelegen op het voormalige MOB-complex, centraal op het industrieterrein. Uitstekend bereikbaar vanaf de N201 met aansluiting op de A2 en A4.

Huurcontract: Modelcontract autoboxtehuur.nl

Huurprijs: € 375,-  (geen BTW), servicekosten € 30,= (ex. btw) voorschot elektra € 15,= (ex. btw)

en administratiekosten € 5,= (ex. btw).

Alle prijzen zijn per maand. Borg: 2 maandhuren.

Inlichtingen: Johan Bosman 06-22609865 , of per e-mail: info@autoboxtehuur.nl

 Google Maps wordt geladen...