verhuren

Verhuur via autoboxtehuur.nl uw garagebox, opslagunit of bedrijfsruimte.

Particulieren en bedrijven kunnen hun garagebox, opslagunit of bedrijfsruimte via autoboxtehuur.nl  te huur aan bieden. Op onze site is meer dan genoeg ruimte voor het aanbod van derden, zowel beleggers, bedrijven en particulieren kunnen hier hun objecten te huur aanbieden. Als u via autoboxtehuur.nl uw ruimte wilt verhuren verzorgen wij het gehele traject van bezichtiging tot contract. Wij screenen geschikte kandidaat huurders, doen de bezichtiging en sluiten op professionele wijze goede verhuurcontracten.

Snel verhuren staat of valt met de juiste marketing. Autoboxtehuur.nl is marktleider in verhuur van (kleine) opslag- en bedrijfsunits in Midden Nederland. Wij hebben voor onze objecten een uitgekiende marketing strategie ontwikkeld. Wij plaatsen makelaars vouw-borden, spandoeken en onze reklame aanhangers op elk project. Daarnaast organiseren wij regelmatig open dagen voor onze huurobjecten. Samen met direct-mail campagnes, e-mail reklame en onze website hebben wij binnen no-time eerste klas huurders. En al deze inspanning op basis van no-cure no-pay.

Zodra wij een huurder voor u hebben aangebracht kunt u zelf de huur incasseren en verdere contacten met de huurder onderhouden. Maar u kunt er ook voor kiezen het gehele beheer door onze organisatie te laten uitvoeren. Via onze afdeling Beheer en Vastgoed Management kunnen wij u uitstekend van dienst zijn met het innen van de huurpenningen, eventuele incassodiensten, onderhouds- en servicediensten, huurprijs aanpassingen en de Vereniging van Eigenaars.

Bosman Beheer en Vastgoedmanagement zorgt voor een solide huurstroom en kwalitatief hoogwaardige huurders, waarmee voor u een goede belegging gewaarborgd is. Natuurlijk krijgt u als verhuurder vooraf de mogelijkheid om specifieke voorwaarden in een contract op te nemen. Alleen indien er daadwerkelijk een deal wordt gesloten betaalt u een service fee van één maand huur*.

Heeft u interesse om op deze simpele maar professionele wijze en zonder rompslomp uw eigen ruimte te verhuren? Neem dan snel contact met ons op via e-mail of bel: 06-22609865 of 

06-33985692 voor een kennismakingsafspraak.

e-mail: info@autoboxtehuur.nl

* minimaal € 250,- exclusief omzetbelasting