verkopen

Heeft u een bedrijfsruimte, garage, schuur of opslagruimte en bent u van plan deze te gaan verkopen?
Wij kunnen de verkoop van uw object snel en professioneel begeleiden via onze afdeling makelaardij. Hiervoor bieden wij u een uitgekiende marketingmix. Naast het gebruik van onze websites autoboxtekoop.nl en autoboxtehuur.nl. plaatsen wij opvallende makelaarsborden op uw object en verzorgen tegen scherpe tarieven advertenties in lokale en regionale media.

Wij zoeken voor uitbreiding van onze beheers portefeuille commercieel onroerendgoed te koop in Midden-Nederland. U kunt ons altijd mailen of bellen met uw aanbieding, wij bieden u een faire, marktconforme prijs en kunnen snel tot zaken komen. Door onze goede contacten met banken en notarissen kan de transactie binnen zeer korte tijd afgerond zijn. Natuurlijk kunt u ook besluiten uw onroerend te gaan verhuren, ook hierbij kan autoboxtehuur.nl  u uitstekend van dienst zijn. Kijk voor deze dienst op de pagina verhuren.

Waneer u de rompslomp die de verhuur van onroerendgoed met zich meebrengt liever niet zelf uitvoert kunnen wij middels Bosman Beheer en Vastgoed Management (BBVM) het volledige traject van het beheer van de huur inkomsten voor u verzorgen.

Voor meer informatie of een kennismakingsafspraak belt u:
06-22609865 of 06-33985692.
Reageren per e-mail kan natuurlijk ook: info@autoboxtehuur.nl

Wij zien er naar uit kennis met u te maken!