recentelijk verhuurd / verkocht

Opslagunit in De Zilvermijn Amstelveen
TE HUUR:  Bouwerij 69, 1185 XW Amstelveen. Robuuste unit te huur in gebouw De Zilvermijn Amstelveen aan de Bouwerij 69 (bedrijventerrein Legmeer). Luxe inpandige unit op de 2e verdieping van circa 34 m² met elektra- en water aansluiting. Elektrische roldeur en centrale toiletunit. Huurprijs € 350,- per maand.
» status: VERHUURD

Opslagunit in De Zilvermijn Amstelveen
TE HUUR - Bouwerij 69, 1185 XW Amstelveen (bedrijventerrein Legmeer). Unit in gebouw De Zilvermijn Amstelveen voor opslag/stalling of als kleine bedrijfsruimte. Luxe inpandige unit vanaf circa 37 m² bereikbaar met een autolift (9 meter), voorzien van een elektrische roldeur, elektra- en water aansluiting. Huurprijs: 300,-- p.m. 
» status: VERHUURD

Unit 11 van 34mē op de 1ste etage
TE HUUR - Bouwerij 69 unit 24, 1185 XW Amstelveen. Robuuste nieuw gebouwde unit te huur in gebouw De Zilvermijn Amstelveen aan de Bouwerij 69 (bedrijventerrein Legmeer). Luxe inpandige unit op de 1e verdieping van circa 34m², bereikbaar met een autolift (9 meter), elektrische roldeur, elektra- en water aansluiting. Huurprijs: € 330,- per maand. 
» status: VERHUURD

TE HUUR: Bouwerij 69 unit 60
TE HUUR - Bouwerij 69 unit 60, 1185 XW Amstelveen. Robuuste unit in gebouw De Zilvermijn Amstelveen op bedrijventerrein Legmeer. Inpandige unit op de 2e verdieping van circa 37 m² met elektra- en water aansluiting. Elektrische roldeur en centrale toiletunit. Huurprijs € 300,- per maand.
» status: VERHUURD

De Zilvermijn Amstelveen
TE KOOP - Bouwerij 69, 1185 XW Amstelveen. Robuuste unit te koop in gebouw De Zilvermijn Amstelveen aan de Bouwerij 69 (bedrijventerrein Legmeer). Luxe inpandige unit op de verdieping van circa 34 m² met elektra- en wateraansluiting, elektrische roldeur en centrale toiletunit. Prijs: n.o.t.k. 
» status: VERKOCHT

Extra grote hoekunit van 48mē op de verdieping
TE HUUR - Hoogoorddreef 55 unit 104 Amsterdam-Zuidoost. Op de hoek Holterbergweg en Hoogoorddreef (vlak bij de Arena) bieden wij in complex 'De Zilvermijn', een extra grote hoekunit te huur aan van 48 m² voor opslag, stalling of als bedrijfsruimte. De grote ruimte is degelijk afgewerkt en voorzien van een elektrisch bedienbare roldeur, elektra en een wateraansluiting. De unit is zowel voor particulieren als bedrijven beschikbaar. De unit is 10 mtr. diep en 4.80 mtr. breed. Huurprijs: € 550,- per maand.
» status: VERHUURD

Robuuste unit voor een scherpe prijs!
TE HUUR - Hoogoorddreef 55 unit 69 Amsterdam-Zuidoost. In Amsterdam Zuidoost op de hoek Holterbergweg en Hoogoorddreef (vlak bij de Arena) bieden wij in complex 'De Zilvermijn', een robuuste ruime unit op de 1e verdieping te huur aan voor opslag, stalling of als kleine bedrijfsruimte. De 32 m² grote ruimte is degelijk afgewerkt en voorzien van een elektrisch bedienbare roldeur, elektra en een wateraansluiting. De unit is zowel voor particulieren als bedrijven beschikbaar. De unit is 10 mtr. diep en 3.20 mtr. breed (115 m³). Huurprijs: € 380,- per maand exclusief BTW.
» status: VERHUURD

Unit in De Zilvermijn Amsterdam Zuidoost
TE HUUR - Hoogoorddreef 55 unit 8 Amsterdam-Zuidoost. In Amsterdam Zuidoost op de hoek Holterbergweg en Hoogoorddreef (vlak bij de Amsterdam Arena) bieden wij in complex 'De Zilvermijn', een ruime robuuste unit op de begane grond te huur aan voor opslag, stalling of als bedrijfsruimte/werkplaats. De 32 m² grote ruimte is degelijk afgewerkt en voorzien van een elektrische roldeur, elektra en een wateraansluiting.   Huurprijs: € 400,- per maand ex. btw
» status: VERHUURD

Unit 14 op de begane grond
Hoogoorddreef 55 unit 14 Amsterdam-Zuidoost. Op de Hoogoorddreef (vlak bij de Arena) bieden wij in complex 'De Zilvermijn', op de begane grond een ruime unit te huur aan voor opslag, stalling of als kleine bedrijfsruimte. De unit heeft een elektrische roldeur, elektra en wateraansluiting. De unit is zowel voor particulieren als bedrijven beschikbaar. De unit is 10 mtr. diep en 3.20 mtr. breed (115 m³).  Huurprijs: € 375,-- per maand.
» status: VERHUURD

Hoogoorddreef unit 69 De Zilvermijn Amsterdam
TE KOOP - Hoogoorddreef 55 unit 69 Amsterdam-Zuidoost. In Amsterdam Zuidoost op de hoek Holterbergweg en Hoogoorddreef (vlak bij de Amsterdam Arena) bieden wij in complex 'De Zilvermijn', een ruime unit te koop aan op de 1e verdieping. De 32 m² grote ruimte is degelijk afgewerkt en voorzien van een elektrische roldeur, elektra en een wateraansluiting. Koopprijs: € 84.000,- kosten koper.
» status: VERKOCHT

De Zilvermijn Amsterdam Z.O.
TE KOOP - Hoogoorddreef 55, Amsterdam-Zuidoost. In Amsterdam Zuidoost op de hoek Holterbergweg en Hoogoorddreef (vlak bij de Arena) bieden wij in complex 'De Zilvermijn' op de tweede verdieping een robuuste ruime unit te koop aan voor opslag, stalling of als kleine werkplaats. De 32 m² grote ruimte is zeer degelijk afgewerkt en voorzien van een elektrisch bedienbare roldeur, elektra en wateraansluiting. De unit is 10 mtr. diep en 3.20 mtr. breed (115 m³). Koopprijs: € 48.000.- k.k. excl. BTW. 
» status: VERKOCHT

Grote unit (48mē) in De Zilvermijn Amsterdam Z.O.
TE KOOP - Hoogoorddreef 55 unit 82 Amsterdam-Zuidoost. In Amsterdam Zuidoost op de hoek Holterbergweg en Hoogoorddreef (vlak bij de Arena) bieden wij in complex 'De Zilvermijn', een robuuste ruime unit te koop aan voor opslag, stalling of als bedrijfsruimte/werkplaats. De 48m² grote ruimte is degelijk afgewerkt en voorzien van een elektrische roldeur, elektra en een wateraansluiting. Deze unit is zowel voor particulieren als bedrijven beschikbaar. Koopprijs: € 79.900.- V.O.N. exclusief BTW.
» status: VERKOCHT

Unit 69 in De Zilvermijn Zuidoost
TE HUUR - Hoogoorddreef 55, unit 69 Amsterdam-Zuidoost. Op de hoek Hoogoorddreef en de Holterbegweg (vlak bij de Arena) bieden wij op de 1e verdieping in complex 'De Zilvermijn', een robuuste ruime unit te huur aan voor opslag, stalling of als kleine bedrijfsruimte. De 32 m² grote ruimte is degelijk afgewerkt en voorzien van een elektrisch bedienbare roldeur, elektra en een wateraansluiting. De unit is zowel voor particulieren als bedrijven beschikbaar. De units is 10 mtr. diep en 3.20 mtr. breed (115 m³). Huurprijs:  € 349,- per maand ex. BTW

» status: VERHUURD

Unit op de eerste verdieping
TE HUUR - Hoogoorddreef 55, unit 48 Amsterdam-Zuidoost. Op de Hoogoorddreef (vlak bij de Arena) bieden wij in complex 'De Zilvermijn', op de eerste verdieping een ruime unit te huur aan. De unit heeft een elektrische roldeur, elektra en wateraansluiting. Zowel voor particulieren als bedrijven beschikbaar. De unit is 10 mtr. diep en 3 mtr. breed (115 m³). Huurprijs: € 349,- per maand excl. BTW.
» status: VERHUURD

Unit 74, 32mē opslagunit in De Zilvermijn Gouda
TE HUUR - Grote Esch 830 unit 74 Gouda. Per direkt te huur, prachtige luxe unit circa 32m² voor opslag, stalling of als kleine bedrijfsruimte/werkplaats in gebouw De Zilvermijn. Dit complex is gelegen op het bedrijventerrein Gouwe Park in Gouda (Moordrecht). De robuuste units zijn degelijk afgewerkt en voorzien van een elektrisch bedienbare roldeur, elektra en een wateraansluiting. De unit is circa 10 mtr. diep en 3.20mtr breed. Door de vrije hoogte van 3.60 mtr. onstaat er een inhoud van 115m³ !!. Huurprijs: € 295,- per maand.
» status: VERHUURD

unit 69 opslagunit 32 mē n De Zilvermijn Gouda
TE HUUR - Grote Esch 830 unit 69 Gouda. Per direkt te huur, prachtige luxe unit circa 32m² voor opslag, stalling of als kleine bedrijfsruimte/werkplaats in gebouw De Zilvermijn. Dit complex is nieuw gebouwd op het bedrijventerrein Gouwe Park in Gouda (Moordrecht). De robuuste units zijn degelijk afgewerkt en voorzien van een elektrisch bedienbare roldeur, elektra en een wateraansluiting. De unit is circa 10 mtr. diep en 3.20mtr breed. Door de vrije hoogte van 3.60 mtr. onstaat er een inhoud van 115m³ !!. Huurprijs: € 300,- per maand.
» status: VERHUURD

Ruime unit 32mē in De Zilvermijn Gouda
TE KOOP - Grote Esch 830 unit 19 Gouda. Per direkt te leveren, robuuste unit (appartementsrecht) van circa 32m² voor opslag, stalling of als kleine bedrijfsruimte/werkplaats in gebouw De Zilvermijn. Dit complex is nieuw gebouwd op het bedrijventerrein Gouwe Park in Gouda (Moordrecht). De ruime unit is zeer degelijk afgewerkt en voorzien van een elektrisch bedienbare roldeur, elektra en een wateraansluiting. De unit is circa 10 mtr. diep en 3.20mtr breed. Door de vrije hoogte van 3.60 mtr. ontstaat er een inhoud van circa 140m³ !!. Koopprijs: € 49.500,- Kosten Koper geen BTW van toepassing
» status: VERKOCHT

Hoge unit (7.80 mtr.) aan de buitenzijde van De Zilvermijn Gouda
TE KOOP - Grote Esch 830 unit 39 Gouda. Dubbel hoge unit van circa 32m² voor opslag, stalling of als kleine bedrijfsruimte/werkplaats in gebouw De Zilvermijn. Dit complex is nieuw gebouwd op het bedrijventerrein Gouwe Park in Gouda (Moordrecht). De robuuste units zijn degelijk afgewerkt en voorzien van een elektrisch bedienbare roldeur, elektra en een wateraansluiting. De unit is circa 10 mtr. diep en 3.20mtr breed. Door de vrije hoogte van 7.80 mtr. onstaat er een inhoud van 250 m³!. Koopprijs: € 64.900,- V.O.N. exclusief BTW
» status: VERKOCHT

Unit op de begane grond!
TE HUUR - Grote Esch 830 unit 6 Gouda. Per direkt te huur, robuuste unit circa 38m² voor opslag, stalling of als kleine bedrijfsruimte/werkplaats op de begane grond in gebouw De Zilvermijn. Dit complex is nieuw gebouwd op het bedrijventerrein Gouwe Park in Gouda (Moordrecht). De unit is zeer degelijk afgewerkt en voorzien van een elektrisch bedienbare roldeur, elektra- en wateraansluiting. Huurprijs: € 395,- per maand
» status: VERHUURD

TE HUUR - Garagebox 15 mē aan de Karolus in Mijdrecht
TE HUUR Karolus 3641 LJ Mijdrecht. Stenen garagebox met handbediende kantel-deur. De garagebox is gelegen in een rustige woonwijk en heeft een oppervlakte van circa 15 m². Huurprijs: € 125,- per maand
» status: VERHUURD

TE KOOP - 70 mē Bedrijfsruimte / Opslagruimte in Mijdrecht
Omschrijving: Circa 140 m² bedrijfsruimte, bestaande uit 70 m² bedrijfs/opslag ruimte op de begane grond en 70 m² ruimte voor kantoor of opslag op de 1ste verdieping. Voorzien van water en elektra. Handbedienbare roldeur (3.90 mtr. breed en 2.60 mtr. hoog) en separate toegangsdeur. Het gehele pand is voorzien van dubbele beglazing. Koopprijs: € 135.000,- op basis van k.k.
» status: VERKOCHT

Robuuste unit op de begane grond De Boxx Mijdrecht
TE HUUR Genieweg 34, 3641 RH Mijdrecht. In Mijdrecht (gemeente De Ronde Venen) bieden wij een opslag/bedrijfs unit op de begane grond aan in gebouw De Boxx aan de Genieweg. Een robuuste luxe garagebox/opslagunit met elektra en water aansluiting. Voorzien van een elektrische roldeur met afstandsbediening. De unit heeft een ruime afmeting (10 mtr. x 3,20 mtr. en 3,60 mtr. vrije hoogte). Zeer geschikt voor stalling of als kleine bedrijfsruimte, werkplaats of voor opslag van boedel of bedrijfsgoederen. Huurprijs:  € 260,- per maand (ex. BTW) 

» status: VERHUURD

Te koop: Genieweg 34 in Mijdrecht
TE KOOP Genieweg 34,3641 RH Mijdrecht (gemeente De Ronde Venen) is momenteel een opslag/bedrijfsunit op de verdieping te koop in gebouw De Boxx aan de Genieweg. Een robuuste luxe garagebox/opslagunit met elektra en water aansluiting. Voorzien van een elektrische roldeur met afstandsbediening en ruime afmetingen (10 mtr. x 3,20 mtr. en 3,60 mtr. vrije hoogte). Zeer geschikt voor stalling of als kleine bedrijfsruimte, werkplaats of voor opslag van boedel of bedrijfsgoederen. Koopprijs: € 42.000,- kosten koper (geen btw van toepassing).

» status: VERKOCHT

TE HUUR - 70 mē Bedrijfsruimte / Opslagruimte in Mijdrecht
Omschrijving: Circa 70 m² bedrijfsruimte, bestaande uit een bedrijfs/opslag ruimte op de begane grond en eventueel extra te huur 70 m² ruimte voor kantoor of opslag op de 1ste verdieping. Voorzien van water en elektra. Handbedienbare roldeur (3.90 mtr. breed en 2.60 mtr. hoog) en separate toegangsdeur. Het gehele pand is voorzien van dubbele beglazing. Huurprijs: € 540,- per maand ex. servicekosten
» status: VERHUURD

unit 36 op de begane grond in De Boxx Mijdrecht
TE HUUR Genieweg 34 unit 36, 3641 RH Mijdrecht. In Mijdrecht (gemeente De Ronde Venen) is er een opslag/bedrijfs unit op de begane grond te huur in gebouw De Boxx. Een robuuste garagebox/opslagunit met elektra en water aansluiting. Voorzien van een elektrische roldeur met afstandsbediening. Ruime afmetingen van 10 mtr. x 3,20 mtr. en 3,60 mtr. vrije hoogte. De unit is zeer geschikt voor stalling of als kleine bedrijfsruimte, werkplaats of voor opslag van boedel of bedrijfsgoederen. Huurprijs:  € 299,- per maand.
» status: VERHUURD

Unit 1-2, dubbel grote unit op de begane grond
TE HUUR - Ondernemingsweg 85 unit 1&2 1422 DZ Uithoorn. Aan de Ondernemingsweg (Industrieterrein) in Uithoorn biedt autoboxtehuur.nl in complex De Zilvermijn, een ruime dubbele unit te huur aan op de begane grond voor opslag en stalling of als werkplaats of bedrijfsruimte. De 64 m² grote ruimte is degelijk afgewerkt en voorzien van twee elektrisch bedienbare roldeuren, elektra, een wateraansluiting en is gelegen op de hoek van het complex, dus makkelijk bereikbaar. Door de ruime vrije hoogte (3.60 mtr.) is deze ruimte uitermate geschikt voor opslag van volumineuze goederen. De unit is circa 10 mtr. diep en 6.40 mtr. breed (330 m³). Huurprijs: € 680,-- per maand.
» status: VERHUURD

Dubbel hoge unit 26 in De Zilvermijn
Omschrijving: unit 26 een dubbelhoge unit van 32 m² op de begane grond. In Uithoorn aan de Ondernemingsweg (Industrieterrein) bieden wij aan de buitenzijde van het complex 'De Zilvermijn', een ruime dubbelhoge unit te huur aan voor opslag, stalling of als kleine bedrijfsruimte/werkplaats. De 32 m² grote ruimte is degelijk afgewerkt en voorzien van een electrisch bedienbare roldeur, electra en een wateraansluiting. Door de ruime vrije hoogte (7.20 mtr.) is deze unit uitstekend geschikt voor opslag van volumineuze goederen. Er is een verdiepingsvloer (32m²) welke bereikbaar is middels een trap. De unit is goed geventileerd en uiteraard 24 uur per dag toegankelijk en eenvoudig te betreden via de op afstand bedienbare roldeur. Vraagprijs: € 55.900,- k.k. excl. BTW.
» status: VERKOCHT

Unit 18 De Zilvermijn Uithoorn (b.g.)
TE KOOP - Ondernemingsweg 85 unit 18 Uithoorn. In De Zilvermijn Uithoorn hebben wij een luxe-unit voor opslag/stalling of als kleine bedrijfsruimte te koop op de begane grond. Het complex bestaat uit totaal drie verdiepingen. De twee verdiepingsvloeren zijn bereikbaar met de trap of met de 9 meter lange lift, die geschikt is voor auto's met aanhanger of caravan met een gewicht tot 3500 kg. Koopprijs € 41.000,- k.k.
» status: VERKOCHT

Te koop unit in De Zilvermijn te Uithoorn (begane grond)
TE KOOP - Ondernemingsweg 85 unit 6 Uithoorn. In De Zilvermijn Uithoorn heeft autoboxtehuur.nl een luxe unit voor opslag/stalling of als kleine bedrijfsruimte te koop op de begane grond. De ruimte is 32m² (10 mtr. diep en 3.20 mtr. breed) en 115m³ inhoud (3.60 mtr. hoog!!) Koopprijs € 38.000,- k.k.
» status: VERKOCHT

Unit 27 op de eerste verdieping
TE HUUR - Ondernemingsweg 85 unit 27 1422 DZ Uithoorn. Aan de Ondernemingsweg (Industrieterrein) in Uithoorn biedt autoboxtehuur.nl  een ruime unit te huur aan voor opslag, stalling of als kleine bedrijfsruimte in complex De Zilvermijn. De 32 m² grote ruimte is degelijk afgewerkt en voorzien van een elektrisch bedienbare roldeur, elektra en een wateraansluiting. De vrije hoogte is 3.60 mtr. De unit is zowel voor bedrijven als particulieren beschikbaar. De unit is 10 mtr. diep en 3.20 mtr. breed (115 m³). Huurprijs: € 300,- per maand.
» status: VERHUURD

Unit 66 op de 2e verdieping van De Zilvermijn
TE KOOP - Ondernemingsweg 85 unit 66 Uithoorn. In De Zilvermijn Uithoorn heeft autoboxtehuur.nl een robuuste unit voor opslag/stalling of als kleine bedrijfsruimte te koop op de tweede verdieping. Deze verdieping is eenvoudig bereikbaar met een autolift. De 9 mtr. lange lift is geschikt voor auto's met aanhanger of caravan met een gewicht tot 3500 kg. Uiteraard kunt u ook eenvoudig met de trap naar de verdieping. Koopprijs € 44.900,-- kosten koper, geen BTW.
» status: VERKOCHT

Unit 5 op de begane grond in De Zilvermijn Uithoorn
TE HUUR - Ondernemingsweg 85 unit 5, 1422 DZ Uithoorn. Op het Industrieterrein in Uithoorn bieden wij een robuuste unit te huur aan op de begane grond voor opslag en stalling of als werkplaats of bedrijfsruimte. De 32 m² grote ruimte is degelijk afgewerkt en voorzien van een elektrische, op afstand bedienbare roldeur, elektra, wateraansluiting en een epoxy vloercoating (grijs) en is gelegen op de begane grond van het complex, dus makkelijk bereikbaar. Door de ruime vrije hoogte (3.60 mtr.) is deze ruimte uitermate geschikt voor opslag van volumineuze goederen. De unit is circa 10 mtr. diep en 3.20 mtr. breed (115 m³). Huurprijs: € 299,- per maand.
» status: VERHUURD

Unit 62 op de 2de verdieping
TE HUUR - Ondernemingsweg 85 unit 62 1422 DZ Uithoorn. In Uithoorn aan de Ondernemingsweg (Industrieterrein) biedt autoboxtehuur.nl in complex De Zilvermijn, een ruime unit te huur aan voor opslag en stalling of als kleine bedrijfsruimte. De 32 m² grote ruimte is degelijk afgewerkt en voorzien van een elektrisch bedienbare roldeur, elektra en een wateraansluiting. Door de ruime vrije hoogte (3.60 mtr.) is deze ruimte uitstekend geschikt voor opslag van volumineuze goederen. De units zijn zowel voor particulieren als bedrijven beschikbaar. De units zijn 10 mtr. diep en 3.20 mtr. breed (115 m³). Huurprijs: € 285,- per maand.
» status: VERHUURD

Bedrijfsruimte Vinkeveen
TE HUUR - Bedrijfsruimte in Vinkeveen
Zeer nette bedrijfsruimte van 120 m² op begane grond van kleinschalig bedrijfsverzamel gebouw met kantoor/kantine en toilet faciliteit. Via een representatieve gezamelijke entree komt u in de bedrijfshal met handbediende overhead deur en een achterin gelegen kantoor/kantine ruimte met raampartij en separate achter-entree deur.  Huurprijs € 875,- per maand exclusief BTW en servicekosten. 
» status: VERHUURD

Voorbancken 11B
Bedrijfsruimte in Vinkeveen
TE HUUR - Zeer nette bedrijfsruimte van 120 m² op begane grond van kleinschalig bedrijfsverzamel gebouw met kantoor/kantine en toilet faciliteit. Via een representatieve gezamelijke entree komt u in de bedrijfshal met handbediende overhead deur en een achterin gelegen kantoor/kantine ruimte met raampartij en separate achter-entree deur. Huurprijs € 950,- per maand exclusief BTW en servicekosten (€ 35).
» status: VERHUURD

TE HUUR - Beschikbaar 15 mē garagebox
TE HUUR 15 m² garagebox op de heemraadweg 15 in Weesp. De garagebox is gelegen onder een groot appartementencomplex.  Huurprijs: € 150 ,- per maand excl.
» status: VERHUURD

TE KOOP - Garagebox 15 mē aan de heemraadweg 15 in Weesp
TE KOOP - Garagebox aan de Heemraadweg 15 in Weesp. De garagebox is gelegen onder een groot appartementencomplex met veel parkeermogelijkheid. Koopprijs: € 27.500,- K. K.  
» status: VERKOCHT

Per direct beschikbaar parkeerplaats in de parkeergarage aan de Zuiddijk in Zaanstad
TE HUUR - beschikbaar parkeerplaats in de beveiligde parkeergarage aan de Zuiddijk.
» status: VERHUURD

Opslagunit 34 mē in De Zilvermijn Amstelveen
TE HUUR - Bouwerij 69 unit 60 1185 XW Amstelveen. Robuuste unit te huur in gebouw De Zilvermijn te Amstelveen aan de Bouwerij, bedrijventerrein Legmeer. Luxe inpandige units vanaf circa 34 m²» status: VERHUURD

Dubbel grote unit, 75mē op de b.g.
TE HUUR - Grote Esch 830 unit 2&3 2841 MJ Gouda. Per direkt te huur, prachtige luxe unit circa 75m² voor opslag, stalling of als kleine bedrijfsruimte/werkplaats in gebouw De Zilvermijn op de begane grond. Dit complex is nieuw gebouwd op het bedrijventerrein Gouwe Park in Gouda (Moordrecht). De robuuste unit is degelijk afgewerkt en voorzien van twee elektrisch bedienbare roldeuren, elektra en een wateraansluiting. De unit is circa 12 mtr. diep en 6.40 mtr. breed. Door de vrije hoogte van 3.60 mtr. onstaat er een inhoud van 275 m³ !!. Huurprijs: € 750,- per maand exclusief BTW.
» status: VERHUURD

TE HUUR - 32mē bedrijfs/opslagruimte unit 19 in De Zilvermijn Uithoorn
TE HUUR - Ondernemingsweg 85, unit 19 1422 DZ Uithoorn. Op het Industrieterrein in Uithoorn bieden wij een robuuste unit te huur aan op de begane grond voor opslag en stalling of als werkplaats of bedrijfsruimte. De 32 m² grote ruimte is degelijk afgewerkt en voorzien van een elektrische, op afstand bedienbare roldeur, elektra, wateraansluiting en een epoxy vloercoating (grijs) en is gelegen op de begane grond van het complex, dus makkelijk bereikbaar. Door de ruime vrije hoogte (3.60 mtr.) is deze ruimte uitstekend geschikt voor opslag van volumineuze goederen. De unit is circa 10 mtr. diep en 3.20 mtr. breed (115 m³). Huurprijs: € 300,- per maand.  
» status: VERHUURD

Een dubbel hoge unit 26 in De Zilvermijn
Omschrijving: Unit 26. In Uithoorn aan de Ondernemingsweg (Industrieterrein) bieden wij op de begane grond een unit te huur aan, aan de buitenzijde van het complex 'De Zilvermijn'. Het is een ruime dubbelhoge unit voor opslag, stalling of als kleine bedrijfsruimte/werkplaats. De 32 m² grote ruimte is degelijk afgewerkt en voorzien van een elektrisch bedienbare roldeur, elektra en een wateraansluiting. Door de ruime vrije hoogte (7.20 mtr.) is deze unit uitstekend geschikt voor opslag van volumineuze goederen. Er is een verdiepingsvloer (32m²) die bereikbaar is middels een trap. De unit is goed geventileerd en uiteraard 24 uur per dag toegankelijk en eenvoudig te betreden via de op afstand bedienbare roldeur. Huurprijs: € 365,- per maand.
» status: VERHUURD

Dubbele unit 64mē op de verdieping
TE HUUR Genieweg 34 unit 60 3641 RH Mijdrecht. In Mijdrecht (gemeente De Ronde Venen) hebben wij een dubbele opslag/bedrijfs unit op de eerste verdieping in gebouw De Boxx aan de Genieweg. Een robuuste luxe garagebox/opslagunit met elektra en water aansluiting. Voorzien van een elektrische roldeur met afstandsbediening en ruime afmetingen (10 mtr. x 6,40 mtr. en 3,60 mtr. vrije hoogte). Zeer geschikt voor stalling of als kleine bedrijfsruimte, werkplaats of voor opslag van boedel of bedrijfsgoederen. Huurprijs: € 595,- per maand  
» status: VERHUURD

Unit 68 op de 2e verdieping van De Zilvermijn
TE HUUR - Ondernemingsweg 85, 1422 DZ Uithoorn. Op het industrieterrein van Uithoorn biedt autoboxtehuur.nl in complex De Zilvermijn een ruime unit te huur aan op de 2e verdieping voor opslag en stalling of als kleine bedrijfsruimte. De unit is degelijk afgewerkt en voorzien van een elektrisch bedienbare roldeur, 220V elektra en een wateraansluiting. Door de ruime vrije hoogte (3.60 mtr.) is deze ruimte uitstekend geschikt voor opslag van volumineuze goederen. De unit is zowel voor particulieren als bedrijven beschikbaar. De unit is 10 mtr. diep en 3.20 mtr. breed (32 m²). Huurprijs: € 375,- per maand.
» status: VERHUURD

Unit 44 op de 1ste verdieping van De Zilvermijn
TE HUUR - Ondernemingsweg 85, unit 44 Uithoorn. In De Zilvermijn Uithoorn bieden wij een robuuste unit aan voor opslag/stalling of als kleine bedrijfsruimte te huur op de 1e verdieping. Gemakkelijk bereikbaar met een autolift, geschikt voor auto's met aanhanger of caravan met een gewicht tot 3500 kg. Natuurlijk kunt u ook eenvoudig met een van de twee trappen de verdieping bereiken.   Huurprijs € 275,- per maand (geen BTW)
» status: VERHUURD

Unit 51 op de 2e verdieping
TE HUUR - Ondernemingsweg 85, unit 52, 1422 DZ Uithoorn. In Uithoorn aan de Ondernemingsweg (Industrieterrein) biedt autoboxtehuur.nl in complex De Zilvermijn, een ruime unit te huur aan op de tweede verdieping voor opslag en stalling of als kleine bedrijfsruimte. De 32 m² grote ruimte is degelijk afgewerkt en voorzien van een elektrisch bedienbare roldeur, elektra en een wateraansluiting. Door de ruime vrije hoogte (3.60 mtr.) is deze ruimte uitstekend geschikt voor opslag van volumineuze goederen. De unit is zowel voor particulieren als bedrijven beschikbaar. De unit is 10 mtr. diep en 3.20 mtr. breed (115 m³). Huurprijs: € 320,- per maand.
» status: VERHUURD

Unit 100 van 32 mē Vlakbij de Arena!
TE HUUR - Hoogoorddreef 55, unit 100 Amsterdam-Zuidoost. In Amsterdam Zuidoost op de hoek Holterbergweg en Hoogoorddreef (vlak bij de Arena) bieden wij in complex 'De Zilvermijn', een ruime unit te huur aan voor opslag, stalling of als bedrijfsruimte/werkplaats. De 32 m² grote ruimte is zeer degelijk afgewerkt en voorzien van een elektrisch bedienbare roldeur, elektra en een wateraansluiting. De unit is zowel voor particulieren als voor bedrijven beschikbaar. De unit is 10 mtr. diep en 3.20 mtr. breed (115 m³). Huurprijs: € 350.-* per maand (geen BTW van toepassing).
» status: VERHUURD

Unit op de begane grond in De Boxx Mijdrecht
TE HUUR - Genieweg 34 unit 31 3641 RH Mijdrecht. In gebouw De Boxx Mijdrecht (gemeente De Ronde Venen) is een robuuste opslag unit beschikbaar op de begane grond. De Genieweg is centraal gelegen op het Industrieterrein. Recent gebouwde unit met elektra, water en elektrische roldeur. Zeer geschikt voor stalling of als kleine bedrijfsruimte, werkplaats of voor opslag van boedel of bedrijfsgoederen. Huurprijs: € 290,- per maand.
» status: VERHUURD